Само за час в Пазарджик

Само за един час в Пазарджик дрогиран ром успя да отреже мъжеството си, ухото на баща си, да открадне кола, да заколи агне, да се съблече гол и да се изпържи на електрически стълб. Всичко това изглежда невъзможно, но не и за 24-годишния Ангел Атанасов от квартал „Изток”. Приключенията на младия мъж започнали в късния следобед на сряда. Зажаднял за поредната доза наркотик, циганинът отишъл при баща си да му иска пари. Старият ром обаче отказал да го финансира, с което го разярил жестоко.

„Ако не ми дадеш пари, ще видиш какво ще стане”, заканил се Ангел. След като думите му не провокирали никаква реакция, той смъкнал гащите си до коленете и взел стар кухненски нож. Пред ококорения поглед на баща си Ангел с едно движение успял да отреже главата на пениса сиДокато гащите му били все още свалени, а от разполовеното му мъжество шуртяла кръв, Ангел нападнал баща си и със същата сръчност отрязал лявото му ухо. Докато роднината му се гърчел от болка, полуделият ром избягал от апартамента. На ул. „Пловдивска” в града той забелязал пасата на 24-годишната Елена, която в този момент разтоварвала покупки от багажника, докато ключовете били на таблото. Ангел не мислил много, метнал се на колата и отпрашил с мръсна газ в посока Пловдив. На кръстовище в града обаче ударил последователно учебен мотоциклет и друг автомобил, без изобщо да спре. От двете катастрофи най-тежко пострадал 29-годишният курсант от мотора Борис. Той е откаран в болница с фрактура на лявата китка. През това време циганинът стигнал в пазарджишкото село Хаджиево, където изоставил пасата и влязъл в къщата на 54-годишния Стоян. Изпадналият в истерия ром се пробвал да запали кошарата, където били прибрани стадо овце. След като не успял, обезумелият мъж се нахвърлил с ножа, с който бил въоръжен още от дома си, и заклал едно агне. „Курбанът” без малко не взел и втора жертва, когато стопанинът влязъл в обора. Докато чобанинът разбере какво става, потресен от мъртвото животно и клекналия до него окървавен циганин, Ангел грабнал една брадва и го подгонил. Успял обаче единствено да го удари през ръцете и да избяга. Дрогираният се насочил към моста над река Марица, намиращ се между селата Хаджиево и Три водици. Там ромът се съблякъл гол, покатерил се на електрически стълб и се хванал за жиците. Докато токът го раздрусвал целия, очевидци се обадили в полицията и на Бърза помощ. Екипите обаче го заварили вече паднал на земята, с кървящ пенис. Ангел е откаран в болницата с опасност за живота.

Тумба роднини се наредиха в сряда пред болницата, където бил настанен Ангел, за да дарят кръв за него. Те разбрали, че младежът има голяма кръвозагуба, и веднага се втурнали натам. Липсата на жизненонеобходимата течност била от отрязаната главичка на пениса му. Докато хирурзите зашивали нестандартната рана, УНГ специалистите пък се борели да спрат кръвотечението от ухото на бащата, който веднага след оказаната му помощ бил пуснат да си ходи. Вчера по обяд обаче той се върнал с близки и приятели, за да разбере как е синът му. Той се влошавал освен от липсващото парче от половия му орган и от преминалото през тялото му 220-волтово напрежение. „Такова добро момче, как можа да тръгне по тия наркотици и да си зареже семейството”, кахъреше се Васил Стоянов, негов приятел, с когото били израснали от деца. „Ангел е един син на майка и баща, има хубава жена и дете, но преди година замина за Германия на гурбет и там го зарибиха с дрогата. Като се върна в Пазарджик, продължи да си търси наркотици, но вместо да изпада в транс, ставаше  раздразнителен”, обясниха още негови приятели. По думите им, когато бил дрогиран, го обземал страхотен бяс.

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge