Невероятно – козел и маймуна с уникален номер

Невероятно, но факт – някой ако ви разкаже следната история ще му повярвате ли?

… в един цирк една маймуна е яхнала един козел. Дресьорката поставя една стълба и козелът се качва по нея до едно опънато въже, стъпва с четирите копита по него и започва да ходи. А в това време маймуната си го е яхана. Невероятно, а? След малко козелът стига до края на опънатото въже и много бавно се завърта. Започва да ходи бавно обратно по въжето. Невероятно, а…“

Мислите ли, че може да има нещо по-невероятно от ходещ козел по опънато въже, който е яхнат от маймуна? Гледайте това видео за да разберете как завършва историята с двете животни:

Невероятно - козел и маймуна с уникален номер - Видео

Още ли мислите, че горенаписаното е невероятно. Всеки път, когато срещнете трудност се сещайте за този козел и тази маймуна – няма невъзможни неща в този живот. Невероятно, но факт!

2 мнения по „Невероятно – козел и маймуна с уникален номер

  1. Гюро Автор

    Това невероятно навлиза в границата за ултра мега невероятно.
    Не виждам как козелът да се държи с копитата за прическата на маймуната (невероятно, но факт – все пак човекоподобното същество няма рога).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge