Катастрофа на магистралата

Това видео разбива отвсякъде мита за безопасността на аутобана. Тази катастрофа на магистралата в Италия е ужасяваща – дори и да си най-примерния шофьор на света, да спазваш всички ограничения, на мравката път да даваш, не си застрахован от подобно нещастие:

2 мнения по „Катастрофа на магистралата

  1. Executer

    Само искам да уточня, че това не е на аутобана, а се случва на autostrada-та в Италия!! Аутобана е много по обесопасен, въпреки че няма гаранция за нищо!! Във видеото скороста не беше голяма, а се получи повреда в камиона и тои поднесе! За съжаление тези големи машини се използват в много дългосрочен план и ако не се инспектират добре, се чупят и тогава става найстина страшно! Имахме и няколко примера в България наскоро!!

  2. Гюро Автор

    Честно да си призная, аз не права разлика между аутострада и аутобан. Едно е сигурно – това е една много зрелищна катастрофа на магистрала, за съжаление с фатален край. От цялото видео поуката е важна.

    Абсолютно съм съгласен с теб, че скоростта не решаваща. За съжаление в България няма камери, които да покажат колко жалки сме с нашите измислени годишни технически прегледи…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge