„Best party ever, that’s what everyone’s saying.“ – Corey Delaney

И аз като малък бях луд, ама чак толкова. Правиш купонче, събереш около 30-40 човека в панелката, то тясно нема къде да се завъртиш. Но да събереш 500 човека вкъщи, когато вашите ги няма…. Това вече е мега парти. В България има градове с по-малобройно население … Да не говорим, че в делничните вечери по заведенията не можеш да видиш толкова много хора, събрани заедно!!!

Но защо това парти е по-специално – както се сещате цялата история е била доста шумна (все пак говорим за 500 човека) . И когато дошла полицията, по сигнал на съсед, се наложило да изчака подкрепление за да въдвори ред. Чаши и шишета полетяли към органите на реда и сеседните къщи, преди 30 полицаи, хеликоптер и полицейски кучета да успеят да умирят разбеснелите се тийнейджъри.

Не, че съм подстрекател, но ми се щеше и аз да съм присъствал на това събите….

Ето го и главният виновник за него – Кори Дилейни, в интервю веднага след купона по националната телевизия в Австралия. Това момче със странните очила е следващата мега звезда в нета. Няма такова интервю…. „Какво ще посъветвате тийнейджърите, които планират да правят купон вкъщи“ – „Get me to do it for you.“ Евалета Кори:


http://view.break.com/433536 – Watch more free videos

пп Очаквам с нетърпение снимките от купона.

2 мнения по „„Best party ever, that’s what everyone’s saying.“ – Corey Delaney

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge