Остров в рая

Ако не може да си позволите да си купите (или по-скоро да посетите) тропически остров, защо не си построите един. Следващите няколко реда не са посветени на емира на Дубай и неговата златна рибка. Следващите няколко реда се посветени на един обикновен човек, зарязал всичко, което е постигнал в САЩ и се отправил на „дълго пътешествие“ в Канкун, Мексико.

11.jpg

През 1998 година Ричи Сова построява от 250 000 пласмасови шишета Спираловия остров. На него за кратко той успява да се наслади на двуетажна къща, соларна фурна, еко френдли тоалетна и няколко плажа.

2.jpg

Идилията бива унищожена от ураган. Това не го сломява и сега той се е заел да гради нов дом. Толкова голям, че да може да пътува в открито море…

3.jpg

Ето и интервю с този Робинзон:

Официален сайт на проекта: http://www.spiralislanders.com/

2 мнения по „Остров в рая

  1. Гюро Автор

    Не знам дали е напълно еко френдли с тази пластмаса във водата, но определено е много забавно. Имаш си собствен остров – идилията е пълна!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge